Kommende events

Fleksible events i et fleksibelt system

TIMEmSYSTEM skruer op for kursustilbuddene ved at tilbyde skræddersyede kurser til din organisation eller flere organisationer i et samarbejde. Et skræddersyet kursus består af et aftalt antal emner, som der undervises og arbejdes i. Kurset vil være tilrettelagt således, at du med det samme kan gå hjem og bruge de tillærte kundskaber i din organisation. Eksempler på emner: Brugeropsætning, Opgørelseskonti, Kontoplan, Roller/rettigheder, Fravær, Engangsløndele, Ledelsesinformation, Mailagenter, Regelmotor, Erfaringsudveksling, mDUTY og meget mere. 

Det skræddersyede kursus bliver tilrettelagt efter dit/jeres niveau i tæt dialog med konsulenten og kan være på 1-2 dage. 

Er der behov for en uddannelse i mTIME, så har vi både en Administrator- og Superadministratoruddannelse. Uddannelserne bliver oprettet, når vi har minimum 4 kursister. 

Et kursus kan afholdes hos os eller hos jer.

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ved spørgsmål eller mere info

Der er ingen kommende events

Kommende events

Vi bruger cookies og lignende teknologier til at aktivere tjenester og funktionalitet på vores hjemmeside og for at forstå din interaktion med vores service. Ved at trykke 'Godkend', accepterer du vores brug af sådanne teknologier til markedsføring og analyse.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account