ERFA-møder -- hvad er det?

Det er en mindre gruppering af vores trofaste kunder, som samles omkring en fælles faglig interesse.

Målgruppe

Vi tilbyder ERFA møder til forskellige målgrupper - mTIME, mTIME_TS (Time-Sag) og TimeEdit kunder, men samlet set er det til alle TIMEmSYSTEM nuværende kunder. ERFA møder er til dem, som foretrækker at mødes face-to-face.

Formål

Vi ønsker at sikre faglig udvikling, skabe vidensdeling og erfaringsudveksling blandt vores kunder, samt sørger for at alle vores kunder er klædt på til de daglige arbejdsgange i systemerne. Vi fortæller om nye features ved oplæg og viser eksempler på brug af systemerne.

Emner

Vi arrangerer ERFA møder efter specifikke emner og deler vores kunder op efter deres arbejdsprofession. Eksempelvis; HR håndtering, Økonomihåndtering, mTIME til uddannelser, mTIME_TS til Forsyninger og TimeEdit. På denne måde får man som kunde det optimale ud af disse møder.

Indhold

Vi fortæller om nye tiltag, nye features og moduler samt produktudvikling. Man får mulighed for at stille sine spørgsmål fra hverdagens udfordringer, give ønsker til systemfunktioner, samtidig med at man er med til at lægge dagsorden for fremtidige møder.

Der vil være vidensdeling og erfaringsudvekling blandt deltagerne, oplæg/eksempler fra eksisterende kunder og deres brug af systemet/emnet. Hvis der er behov for det, indhenter vi en ekspert udefra.

Afholdelse

Møderne bliver afholdt både på Sjælland, Fyn eller Jylland, afhængig af emnet og kunder. De er typisk planlagt fra kl. 09.00-15.00

Vi informerer løbende om vores udvalg af ERFA møder via vores nyhedsbreve samt her på vores event booking system

Underviser

Vi vil altid have flere folk fra TIMEmSYSTEM tilstede. Men vi inviterer også relevante oplægsholdere til at komme med nyttig info. Det afhænger af emnet.

 

95% af vores ERFA deltagerne er enten ”Meget tilfredse” eller ”tilfredse” med vores ERFA møder.

Der er ingen kommende events

Vi bruger cookies og lignende teknologier til at aktivere tjenester og funktionalitet på vores hjemmeside og for at forstå din interaktion med vores service. Ved at trykke 'Godkend', accepterer du vores brug af sådanne teknologier til markedsføring og analyse.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account