ERFA-møder

ERFA-møder -- hvad er det?

Det er en mindre gruppering af vores trofaste kunder, som samles omkring en fælles faglig interesse.

Målgruppe

Vi tilbyder ERFA møder til forskellige målgrupper - mTIME, mTIME_TS (Time-Sag) og TimeEdit kunder, men samlet set er det til alle TIMEmSYSTEM nuværende kunder. ERFA møder er til dem, som foretrækker at mødes face-to-face.

Formål

Vi ønsker at sikre faglig udvikling, skabe vidensdeling og erfaringsudveksling blandt vores kunder, samt sørger for at alle vores kunder er klædt på til de daglige arbejdsgange i systemerne. Vi fortæller om nye features ved oplæg og viser eksempler på brug af systemerne.

Emner

Vi arrangerer ERFA møder efter specifikke emner og deler vores kunder op efter deres arbejdsprofession. Eksempelvis; HR håndtering, Økonomihåndtering, mTIME til uddannelser, mTIME_TS til Forsyninger og TimeEdit. På denne måde får man som kunde det optimale ud af disse møder.

Indhold

Vi fortæller om nye tiltag, nye features og moduler samt produktudvikling. Man får mulighed for at stille sine spørgsmål fra hverdagens udfordringer, give ønsker til systemfunktioner, samtidig med at man er med til at lægge dagsorden for fremtidige møder.

Der vil være vidensdeling og erfaringsudvekling blandt deltagerne, oplæg/eksempler fra eksisterende kunder og deres brug af systemet/emnet. Hvis der er behov for det, indhenter vi en ekspert udefra.

Afholdelse

Møderne bliver afholdt både på Sjælland, Fyn eller Jylland, afhængig af emnet og kunder. De er typisk planlagt fra kl. 09.00-15.00

Vi informerer løbende om vores udvalg af ERFA møder via vores nyhedsbreve samt her på vores event booking system

Underviser

Vi vil altid have flere folk fra TIMEmSYSTEM tilstede. Men vi inviterer også relevante oplægsholdere til at komme med nyttig info. Det afhænger af emnet.

 

95% af vores ERFA deltagerne er enten ”Meget tilfredse” eller ”tilfredse” med vores ERFA møder.

Underkategorier

ERFA-møder der tager udgangspunk i vores produkt mTIME.

ERFA-møder der tager udgangspunk i vores produkt mTS.

I 2021 prøver vi noget helt nyt; Vi samler alle ERFA-møder til ét stort samlet ERFA-møde for alle vores kunder.

Programmet er selvfølgelig relateret til vores 3 produkter med fokus på tidsregistrering, planlægning og skemalægning. Derudover vil der være en gæstetaler, der rammer deltagerne ind med et emne/område, der har alles interesse og bevågenhed.

Dato 29-09-2021 08:30
Slutdato 29-09-2021 17:00
Sidste frist 15-09-2021 23:55
Pris 325,00 DKK
Lokation
Visma Danmark
Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1, 1799 København V
Visma Danmark

Log venligst ind for at tilmelde dig

Kommende events

Vi bruger cookies og lignende teknologier til at aktivere tjenester og funktionalitet på vores hjemmeside og for at forstå din interaktion med vores service. Ved at trykke 'Godkend', accepterer du vores brug af sådanne teknologier til markedsføring og analyse.
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account